You are not connected. Please login or register

Brisanje foruma

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Ukrasite temu ^^ Brisanje foruma on Sun Nov 27, 2011 6:27 pm

Joca

Joca
Administrator
Administrator
Brisanje foruma


[You must be registered and logged in to see this image.]

-Napravili ste Vaš forum i sve je sijalo nekoliko meseci. Reklamirali ste gde ste stigli i radili sve moguće da Vaš forum uspe. Međutim,javili su se prvi problemi.Forum više nije aktivan kao prošli mesec, članovi više nemaju volju ni da dolaze, a kamoli da kuckaju, čak i Vi postepeno gubite interesovanje. Ulazite u admin panel i pažnju vam odvlači jedan sitni natpis:Forum Deletion.


[You must be registered and logged in to see this image.]
STOP!

-Pre nego što kliknete na taj sitni natpis i popunite sve ono što se od vas traži kako biste se odrekli nečega što ste stvarali nekoliko meseci – dobro razmislite.[You must be registered and logged in to see this image.]


Idemo postepeno...


*Šta ste zapravo očekivali kada ste otvorili forum?
-Ukoliko ste očekivali da će Vaš forum postati najtraženiji veb sajt (web site) preko noći – grdno ste se prevarili.Za sve u životu – pa i za forum su bitne dve ljudske osobine: Strpljenje i trud.
Prvo što morate uraditi je potruditi se da vašim forumom zainteresujete članove,da imate nešto što ih privlači – da,tačno tako – vaš forum treba da bude magnet,med na koji će članovi da se lepe kao pčele.A onda sve što vam preostaje je da se trudite da za vaš sajt sazna što više ljudi.Najbolji sistem reklama je na forumima slične tematike – ne štedite sebe i počnite da se družite sa ostalim članovima ostalih foruma, tako ćete usput da pronađete neke dobre prijatelje, ali i osobe koje će biti potencijalni članovi vašeg foruma.
A onda se strpite – strpljenje je vrlina, zapamtite.
Ukoliko na vašem forumu vlada opuštena atmosfera, ukoliko ste ljubazni prema članovima i praštate im sitne greške – Vaš forum sigurno neće biti na lošem glasu.
Dakle,opušteno. Ima vremena kada treba da budete strogi.


*Da li je tematika foruma vredna obnavljanja?
-Ukoliko posedujete forum o nekom pevaču koji je davno propao ili o filmu koji je pre pola godine bio glavna atrakcija – već na početku ste u podsvesti znali da neće večno biti tako.Dakle, u početku ste se trebali pripremati za ono što vam sledi.
Ali, na primer - ukoliko je film u pitanju, uvek će biti vesti o glumcima koji su radili na tom projektu – kako i naš, i njihov život ide dalje.
Dakle, ne odustajte, postavljajte novosti, diskutujte zajedno sa još voljnim članovima, pa čak ako treba i više pišite u off delu kako bi vaš forum dobio makar prividnu aktivnost. Ali ni to neće večno trajati.Jednom ćete morati da se oprostite sa svojim forumom.


*Da li imate staff koji je zainteresovan za obnavljanje?
-Ukoliko ste samo Vi na forumu i ukoliko samo Vi vodite računa o forumu – to nije dobro.Svima nam je potrebna pomoć.Najbitnija stvar na forumu je imati dobar staff – ljude od poverenja koji će biti uz vas u najtežim momentima, koji će vam pomoći da uspete u svojoj nameri.Ukoliko to nemate – niste dobro počeli.
Pokušajte prvobitno sa našim Admin Centrom – mi Vam nudimo pomoć,tu lako možete naći moderatora koji će vam pomoći da Vaš forum ponovo 'ustane na noge.'
A ako se taj moderator, ili neki drugi član staffa, ne pokaže dobar, uvek ga možete maknuti sa pozicije.
Ne zaboravite da radite samo i isključivo ono što je za dobrobit Vašeg foruma.


*I poslednje, ali i najvažnije: Da li Vi imate volju i želju da Vaš forum uspe?
-Ovo je jedno od najbitnijih pitanja.Ukoliko Vi nemate volju da se borite da Vaš forum opstane u ovim kriznim danima za forume, onda ništa više nije bitno.Zapitajte se zašto ste uopšte otvorili svoj forum. Zbog toga što ste želeli da postignete neki uspeh ili jednostavno zbog toga jer danas svi imaju forume?
Ukoliko ste odgovorili potvrdno na drugo pitanje...i sami znate šta trebate.


Odluka


[You must be registered and logged in to see this image.]


-Ukoliko ste čvrsto odlučili da forum nije više vredan, da za njega nemate vremena ili imate neki drugi razlog zbog kojeg ne možete da se posvetite Vašem forumu, ne preostaje vam ništa drugo osim:

Admin panel > Generalno > Forum Deletion

Preuzeto sa: AC forumaView user profile http://advertising.serbianforum.info

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum