You are not connected. Please login or register

Harmonija

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Ukrasite temu ^^ Harmonija on Sun Nov 27, 2011 6:22 pm

Joca

Joca
Administrator
Administrator
Harmonija označava mir i slogu. Nadam se da svi znate šta znači harmonija. Ona je bitna svugdje, gdje god ima harmonije ima i ljubavi. Kako u kući, tako i na forumu treba postojati harmonija. Jedna najvažnija stvar, za uspjeh foruma. Naravno, nema svaki forum harmoniju. Mnogi ni ne obraćaju pažnju na to. "Kao da je to nešto bitno."Harmonija".Pf!"

Kako steći harmoniju?

Nije teško. Znamo da je harmonija nešto veoma lijepo! Da bi bilo harmonije na forumu, prvo trebaju admini ići prema tome, prema harmoniji! Slagati se na forumu, izbjegavati svađe, isto važi i za članove i ako nije njihov forum, trebalo bi da se porude da na forumu zavlada mir.Da izbjegavaju svađe, da poštuju pravila, i prije svega admine foruma. Neki uopšte nikad nisu razmišljali o tome, većina! Dok neki ipak brinu o tome, članovi koji kvare harmoniju foruma, tj. prave svađe, dovode druge članove do svađa, trebaju biti opomenuti, da ne kvare mir na forumu! Ali neki i žele time uništiti forum, osuđivati druge za nešto i sve tako, dok jednog dana ne bude strogo kažnjen tj. izbačen sa foruma, banovan! Naravn niko ne želi da mu se to desi, pa zato treba poštovati virtuelne prijatelje, i ako su oni možda mlađi ili stariji, nema veze svi smo mi ljudi.

Kako se osjeća harmonija?

Osjeća se, naravno, ali ne na svake forume, ovaj forum je dovoljno dobar primjer! Poznaje se i po tome što su staffovi foruma jako aktivni. Pregledavaju forum svakoga dana, upozoravaju članove da ne krše pravila i tako kvare "harmoniju". Kada redovno posjećujete forum, osjetićete da tu vlada harmonija, ili možda ne. Brzo ćete zaključiti! Može se desiti i da staffovi nisu dovoljno dobri za tim, možda i oni kvare mir, ali većina nije svjesna toga. Nepažnja. Neki članovi se bore da ne dospiju u takvu situaciju, i ako uspiju u tome, kasnije i budu nagrađeni.Ne morate ni da mnogo "ludujete" po forumu kako bi vas članovi zavoljeli, tj. nemorate pisati u svakom postu neku šalu, možda to nije pravi trenutak.

Zaključak

Harmonije je bitna, jer kada je forum uredan i miran, bez pretjeranih svađa, može dovesti do uspeha! Zato je potrebno da svi na forumu budemo složni, da se složimo sa nekim ako je to dobra ideja. I što je najbitnije trebamo poštovati staffove foruma, a najbitnije je poštovati onoga ko je stvorio forum, koji se potrudio da tu zavlda mir i poštovanje.

Preuzeto sa admincentar.netView user profile http://advertising.serbianforum.info

2Ukrasite temu ^^ Re: Harmonija on Mon Nov 28, 2011 6:12 pm

Drama Queen

Drama Queen
Administrator
Administrator
Vidjela sam vec clanak..odlican je

View user profile

3Ukrasite temu ^^ Re: Harmonija on Mon Nov 28, 2011 6:54 pm

Joca

Joca
Administrator
Administrator
Znam, i meni se bas dopao Very Happy
Bas ume da posluzi SmileView user profile http://advertising.serbianforum.info

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum